ראשי ללא גלוטן לחם אבוקדו

הזהב הירוק – האבוקדו.

רבות נאמר על הפרי המדהים הזה אבל הנה עובדה שאולי לא ידעתם,

האבוקדו מכיל שומן בלתי רווי וכמות גדולה של וויטמיני B,E,C,A,K וחומצה פולית.

הוא מכיל מינרלים שונים כמו סידן, מגנזיום, אבץ, ברזל ואשלגן.

לחם אבוקדו - מורן שטרום נטורופתית
מנות: 1 זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

2 אבוקדו
3 ביצים
2 כוסות קמח שיבולת שועל
1 כף וחצי אבקת אפיה
3/4 כוס סוכר סוויטנגו
1/4 כפית מלח
1/2 כפית וניל
1 כף שברי פקאן לציפוי

אז מה אנחנו עושים

  • מעכו את האבוקדו לעיסה חלקה.
  • הוסיפו 3 ביצים ולערבבו ביחד טוב.
  • הוסיפו את שאר המצרכים מלבד שברי הפקאן וערבבו היטב לעיסה חלקה.
  • שמנו תבנית אינגליש קייק עם שמן זית.
  • העבירו את הבלילה לתבנית ופזרו מעל שברי פקאן.
  • אפו בתנור על תוכנית אפיה 180 מעלות למשך 30 דקות.
  • בתאבון!

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!