2.5K
במקום לאכול שוב כריך בבוקר, אנחנו רוצות לחזור לשגרה שלנו והמתכון הבא הוא בדיוק כזה – מחזיר לשגרה.
הכנתן?
כתבו לנו בתגובות!
שיהיה בתאבון 🙂
אז מה אנחנו צריכים
1 כוס שלמה של גרעיני תירס (אני השתמשתי בשל "סנפרוסט")
1/2 כוס אפונה (אני השתמשתי בשל "סנפרוסט")
1/2 כוס קוואקר (שיבולת שועל דקה)
1 גביע קוטג' עד 5%
3 ביצים
1/2 כפית פלפל שחור גרוס או לפי הטעם
1/4 כפית מלח
3 - 4 גבעולי בצל ירוק קצוץ
*אופציונאלי - 1/4 כוס גבינת "פדנו"
לתת לתערובת לנוח 1/2 שעה במקרר
אז מה אנחנו עושים
בקערה, ערבבו את התירס, האפונה, הקוטג' והביצים.
הוסיפו את התבלינים ואם בחרתן אז את הגבינה המגוררת.
ערבבו היטב והניחו במקרר למשך כ 10 דקות (לא חובה).
חממו מחבת רחבה עם מעט שמן זרעי ענבים והניחו כף מהבלילה בצורה של לביבות.
צרבו כל לביבה משני צדדיה והוציאו לצלחת.
תוכלו לפרוס ירקות או סלט לצד 3 לביבות מרשימות, בריאות והכי 90%10.
שיהיה בתאבון!