ידעתם שאנחנו אוכלים בחנוכה כמות שמן שיכולה להאיר חנוכיה שלמה?
ידעתם שבסוף כל הדלקות הנר בחנוכה, מסתובבת אמא שבא לה לתלוש את השערות מרוב בלאגן במטבח?
ידעתם שיש אנשים שמעלים 3 ק״ג ב8 ימים של חנוכה?🤔
אז במקום לביבה ספוגה ב80 קולריות ושומן נוטף,
קבלו את הנסיכה החדשה –
33 קלוריות בלבד!
ללא גרם שמן!
ללא גלוטן!
ללא סוכר!
ללא בלאגן במטבח!
ללא טיגון!
וים של style

אז מה אנחנו צריכים
1 קישוא בינוני
1 תפוח אדמה בינוני
1 בטטה קטנה
1 גזר קטן
1 ביצה (טבעוניים יוכלו להמיר ב 3 כפות צ׳יה שהושרו למשך חצי שעה בחצי כוס מים)
3 כפות קמח חומוס
3/4 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
אז מה אנחנו עושים
גרדו בפומפייה את הקישוא, תפוח אדמה, בטטה וגזר וסננו את הנוזלים (תוכלו לגרד אותם ישירות בתוך מסננת פסטה וכך להיפטר בקלות מהנוזלים)
ערבבו בקערה את ביצה וקמח החומוס והוסיפו פלפל ומלח.
הוסיפו את תפוח האדמה, הגזר, הקישוא והבטטה וערבבו היטב, סננו את הנוזלים.
חממו טוסטר והניחו נייר אפייה מקופל לשניים. מזגו את תערובת הלביבה וסגרו גם מהצדדים, כמו מעטפה, כך שהתערובת לא תנזל מהצדדים, למשך 20 דקות.
הוציאו בעדינות את דפי האפייה, כמו שמקלפים מדבקה והגישו לשולחן חם, על מגש והניחו בצד גלגלת פיצה, כך כל אורח יוכל ליהנות ולחתוך לעצמו לביבה טעימה ובריאה.