ראשי ארוחות ערב לאפה מ 3 רכיבים

בתור אמא ל 4 בנות (שיהיו בריאות) ועם מעט מידי שעות ביממה.

מה שהכי חשוב לי זה שהמטבח שלי יהיה פרקטי ונוח.

את המתכון הזה הכנתי בנינג׳ה אובן וגם בתנור ולא תאמינו כמה החיים קלים יותר איתו.

3 מרכיבים, 20 דקות ומינימום כלים…

אתם עוד כאן? רוצו להכין!

 לצפיה בסרטון ההכנה, לחצו כאן

ראפ קישוא מורן שטרום
מנות: 10-15 זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

6 יחידות, מנת 90%10  לפי עקרון אכילה בצהריים או ערב.

יחידה של קישוא בינוני

ביצה אחת גודל M

3 כפות זרעי צ׳יה

מלח ופלפל לפי הטעם

אז מה אנחנו עושים

שטפו היטב את הקישוא וקטמו את 2 הקצוות שלו.

גררו לתוך קערה בעזרת פומפייה את הקישוא וסננו היטב מנוזלים.

לתוך תערובת הקישוא המגורר הוסיפו ביצה ,3 כפות זרעי צ'יה, מלח ופלפל.

סדרו בתבנית נייר אפייה ושטחו עליה 2 כפות מהתערובת ללאפה בעובי דק ככל הניתן.

חממו תנור / נינג׳ה אובן ל 180 מעלות ואפו במשך 20 דקות עד שהקצוות נראים זהובים.

בתאבון!

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!