ראשי ללא גלוטן כדורי פאדג׳ חמאת בוטנים ושוקולד

מתוק תמיד בא לנו טוב.

כילדה, אני זוכרת שאמא שלי היתה מכינה כדורי שוקולד מטורפים. עד היום נוזל לי ריר רק מלחשוב עליהם.

אבל הקטע הוא שלא הייתי יודעת לעצור את האכילה שלהם.

כשהיה מצ׳עמם לי, הייתי מוצאת את עצמי הולכת למקרר, פותחת אותו ומתבוננת כמו בתמונה… מה יכול להעסיק אותי עכשיו.

בדיוק בגלל חיפשתי פתרון. לא להימנע ממתוק, ממש להנות ממנו ויחד עם זאת לדעת לעצור כשצריך.

התשובה היתה, כמו הדברים הכי גאוניים שיש – ״מתחת לאף״.

פשוט, להכין קופסת מתוקים ולשמור אותה במקפיא. ״רחוק מהעין, רחוק מהלב״.

ככה אני מוציאה 2 כדורים מתוקים, מתמוגגת מהם בטירוף (אני אפילו מאוהבת שהם סמיפראדו – חצי קפואים, זה מפחיד!) לצד משקה 90%10 ונמנעת מליפול לעוד ועוד.

נסו, זה פשוט עובד.

לסרטון הכנה של אזני המן לחצו פה.

מנת 90%10 = 2 כדורים בקוטר 2 ס״מ ל״שעת בא לי״.

כדורי פאדג׳ חמאת בוטנים ושוקולד
מנות: 24 יחידות זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

1/2 2 כוסות חמאת בוטנים

2 כוסות קמח שקדים / שקדים טחונים

4 כפות שיבולת שועל טחונה דק (קוואקר, לאלו הרגישים לגלוטן, חפשו את החותמת המעידה שהמוצר ללא שאריות גלוטן)

2 כפות דבש

1/2 כוס שברי אוזי מלך

1/2 כוס שברי שקדים

1/2 1 כוסות שוקולד צ׳יפס

 

אז מה אנחנו עושים

ערבבו את כל המרכיבים בקערה, עד לקבלת בצק אחיד.

עטפו בניילון נצמד והכניסו למקרר למשך כחצי שעה.

הוציאו מהמקרר ומהניילון וצרו כדורים בקוטר 2*2 ס״מ.

הכניסו למקפיא לשעתיים, להתקשות.

שמרו לכם במקפיא ל״שעת בא לי״.

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!