ראשי ארוחות בוקר יקיטורי סיבס קראנצ׳ מבחוץ וכמו ענן מבפנים

יקיטורי סיבס קראנצ׳ מבחוץ וכמו ענן מבפנים

by גוני
הכל התחיל ממסעדת TAO בניו יורק והטעם של המנה הזאת לא יצא לי מהראש…
אז החלטתי לעשות אותה, אבל קצת שונה.
קניתי דג סיבס שלם וביקשתי מהדייג לפלט אותו, להוציא לו את העור, את החלק (וזה חשוב) הגבוה בפילה לחתוך לקוביות ואת החלקים הנמוכים יותר לחתוך לרצועות, כדי שאכין בהמשך חריימה.
את הקוביות השרתי במרינדה למשך 6 שעות והשאר בגדר חוויה חוץ גופית…

יקיטורי סיבס קראנצ' מבחוץ וכמו ענן מבפנים - מורן שטרום
מנות: 3 זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

350 גרם קוביות סיבס ללא עור
8-10 שיפודי עץ קטנים
למרינדה -
2 כפות חמאת בוטנים
3 כפות רוטב סויה
1/2 כפית יוזו (אם יש)
קורט מלח
כף שברי בוטנים / קשיו בעת ההגשה

אז מה אנחנו עושים

  • ערבבו את חומרי המרינדה והשרו בכלי סגור במקרר למשך 6 שעות.
  • שפדו 3 קוביית על כל שיפוד עץ.
  • חממו מחבת עם כף שמן זרעי ענבים.
  • צרבו את השיפודים כדקה (ולא יותר) על כל צד.
  • הגישו חם ותתפללו שלא יבואו לאכול לכם.

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!