3.9K
קשיו – מי אתה ומה יוצא לנו ממך?
הקשיו הוא אגוז הגדל באזור אמריקה הדרומית.
מכיל מגנזיום, סידן ואשלגן.
יצרנו עבורכם מתכון שווה במיוחד ליוגורט קשיו טבעוני, מלא בפרוביוטיקה וויטמינים איכותיים.
לבריאות!
אז מה אנחנו צריכים
250 גרם קשיו טבעי
500 גרם מים
10 גרם מלח
½ כפית שמרי בירה
אז מה אנחנו עושים
טחנו במעבד מזון / נינג'ה את הקשיו, המים, המלח ושמרי הבירה לתערובת חלקה
העבירו את הבלילה שנוצרה לקערה וכסו אותה במגבת, השאירו את הקערה מחוץ למקרר
ערבבו היטב אחת ליום והחזירו את המגבת
לאחר שלושה ימים מחוץ למקרר, תטעמו את היוגורט ובדקו אם הטעם לטעמכם
כשקיבלתם את הטעם הרצוי העבירו לכלי מתאים וסגרו במכסה והכניסו למקרר
אכלו בתאבון