יש דברים שאין צורך להוסיף לגביהם.
המתכון הזה אחד כזה.
אז ברגע שתכינ, פשוט תבינו.
אהה… ומתבגרים בעלי חך מבין עניין…שרופים עליו.
לסרטון הכנה של המתכון לחצו כאן.
אז מה אנחנו צריכים
2 יחידות = מנת דגן 90%10
150 גרם גריסי פנינה שטופים היטב ומושרים לילה או 3 שעות מינימום
1 כוס מים (חשוב הדיוק, להיעזר בכוס מדידה)
כפית פסטו
חופן פטרוזיליה או כוסברה
1 כפית מלח
אז מה אנחנו עושים
סננו את גריסי הפנינה ממי ההשרייה.
הכניסו לבלנדר את גריסי הפנינה, המים, הפסטו, הכוסברה (או פטרוזיליה) והמלח.
בלנדרו עד לקבלת מרקם אחיד וחלק.
חממו מחבת על עוצמה בינונית, ללא שמן כלל ומזגו מן הבלילה בעזרת מצקת (חצי מלאה).
כאשר הטורטיה מתייבשת לגמרי והקצוות שלה מתנתקים מהמחבת ועולים כלפי מעלה, (ברגע זה ולא לפני) הפכו לצד השני למספר שניות. זהו, מוכן.
ניתן לשמור בקירור, לכסות במגבת עד 5 ימים.
רוצים לרענן את הטורטיה הירוקה או להפוך אותה לקארנצ׳ית? הכניסו אותו לתנור, לתכנית גריל למספר דקות.