2.8K
טונה ביתית!!!
סלט טונה אמיתי!!!
לא משימורים ולא בטיח!!!
בלי קקהמייקה…טונה טבעית ואמיתית!!!
ואם זה לא הספיק…אז זה גם לוקח רק 5 דקות השקעה.
תודה לורד ביטון, לקוחה מהממת וותיקה שלנו מניו יורק, על חשיבה מחוץ לקופסה:).
לצפייה בכל הטיפים בסרטון, לחצו כאן ודפדפו בפוסט של הכנת הטונה.
אז מה אנחנו צריכים
150 גרם טונה טריה
1 כף וחצי מיונז מופחת שומן
1 כפית שטוחה מלח
אז מה אנחנו עושים
חממו במחבת כפית שמן זית.
צרבו את הטונה למשך 4-5 דקות, כל צד (האנדיקציה היא שצבע הטונה הופך לאטום לגמרי. שימו לב לצרוב כל צד, פעם אחת בלבד).
הוציאו מהמחבת ופוררו בעזרת מזלג את הטונה לגמרי. תוכלו לראות איך בשניות הטונה נראית בדיוק כמו הטונה המשומרת, אך זאת טבעית והכי איכותית.
ערבבו עם המלח והמיונז.