כולנו אוכלות כבד יותר / עשיר יותר / מפתה יותר, הכל יותר… בערב יום שישי.
בדיוק בגלל הסיבה הזאת,
כדאי שתכינו לכן את ארוחת הצהריים מחר, קלילה ועדיין לפי ערכי 90%10 – כלומר שכל הערכים התזונתיים שצריכים להיות בה, יהיו בשלמותם.
חלבון, שומן איכותי, פחמימה נכונה, נוגדי חמצון וסיבים תזונתיים.

אז מה אנחנו צריכים
1 עגבנייה
1 ביצה
20 גרם גבינת פטה
חצי כוס פטרוזילה קצוצה
אז מה אנחנו עושים
פורסות את העגבניה לפרוסות בעובי 1 ס״מ, כל אחת.
2. חורצות עם כוס או במקרה שלי משפך קטן, עיגול שיגרע את ה״פילה״ שלה.
3. קוצצות את ה״פילה״ עגבניה, ומערבבית בתוך קערונת יחד עם הגבינה הבולגרית המפוררת, את עלי הפטרוזילה והביצה.
4. תבלו במלח ופלפל.
5. חממו במחבת מעט שמן זית והניחו את טבעות העגבניה עליה.
6. הצמידו בעדינות עם האצבעות את טבעות העגבניה ושפכו לתוכן מעט מן תערובת הבלילה, בעדינות.
7. בשלו למשך 2 דקות והפכו לצד השני למשך 1 דקה.