כאמא ל4, אני תמיד מנסה שהחיים יהיו קלים, שהכל יהיה לי זמין ומוכן.
לכן אני משתדלת בשבת בערב לעשות הכנות לכל השבוע, משרה ומרתיחה: עדשים, קינואה, אורז, מה שלא דמיינו נמצא אצלי על השיש בהשרייה.
אני שומרת הכל בקופסאות במקרר ואז נשאר לי רק להוסיף ולתבל ויש לי ארוחה מותק.

אז מה אנחנו צריכים
2 כוסות קינואה שטופה היטב
1 צרור פטרוזיליה (ללא 1/3 תחתון של הגבעולים)
1 צרור כוסברה (ללא 1/3 תחתון של הגבעולים)
2 גבעולי בצל ירוק
2 כפות שקדים פרוסים
1 כף שמן זית
1 לימון
מלח ו*פלפל לבן
אז מה אנחנו עושים
השרו את הקינואה בערך כ 3 שעות.
בשלו את הקינואה בסיר מלא מים רותחים ל 15 דקות (כמו בישול פסטה) וסננו את המים.
קצצו את הפטרוזיליה, כוסברה והבצל הירוק.
הוסיפו לקערת הגשה את כל המרכיבים ביחד עם שמן זית , סחטו לימון שלם, (כמה שיהיה יותר חמוץ. הסלט יהיה יותר מושי)
תבלו במלח ופלפל שחור ו - וואלה!