2.2K
את המתכון הזה הכנו עבור מטופלת יקרה מאוד שצריכה פתרונות זריזים וקלילים.
כדי שתהנו ממנו גם אתם, החלטנו לשתף אותו כאן 🙂
מוזמנים להכין, לאכול ולשתף אותנו איך יצא לכם.
שיהיה בתאבון ולבריאות!
אז מה אנחנו צריכים
1.5 כוסות פצפוצי אורז מלא (בלבד!)
3/4 כוס טחינה מלאה של המארה או חמאת אגוזי לוז או חמאת פיסטוק או חמאת אגוזי נמר או חמאת קשיו
1/2 כוס דבש מלכות או מייפל טבעי
1.5 כפות קקאו רואו RAW
אז מה אנחנו עושים
- ערבבו בקערה את כל פצפוצי האורז המלא, הממרח שבחרתם והדבש או המייפל עד שהבלילה נהפכת לאחידה ודביקה מעט.
- שטחו את הבלילה בכלי רחב ועמוק עם נייר אפייה בתוכו לגובה 2 ס״מ.
- פזרו מעל התבנית את הקקאו ובעזרת קיסם צרו מעין פיתולים על הבלילה כמו בעוגת שיש.
- הכניסו להקפאה למשך 2-3 שעות לפחות.
- הוציאו מההקפאה את התבנית, חתכו בצורת שתי וערב בגודל של סנטימטר מדוייק לכל ריבוע
*תוכלו להחזיר למקפיא ולשמור עד לשעת ״בא לי״ ולאכול 2 ריבועים ממנה
בתאבון!