3.1K
תגידו אתם אם יש יותר מושלם משוקולד קראנצ׳י?
שימו לב, לא לבעלי לב חלש.
אז מה אנחנו צריכים
150 גרם שוקולד מריר גולמי להמסה
1/2 1 כוסות פצפוצי אורז מלא
תוספות למטבעות:
טחינה ופיסטוקים
אז מה אנחנו עושים
המיסו את השוקולד בבן מארי (כלי עמיד בחום, בתוך סיר עם אמבט מים על האש) או במיקרוגל עם כפית שמן קוקוס, בחימום קצר.
כאשר השוקולד נוזלי לגמרי, הסירו מהאש או מהמיקרוגל וערבבו היטב.
הניחו נייר אפייה על מגש גדול.
פזרו שכבה אחידה של פצפוצי האורז ומעל את השוקולד המומס ושטחו בעזרת כף לשכבה אחידה, פזרו את הפיסטוקים והטחינה.
הכניסו למקפיא למשך שעתיים.
תוכלו לשמור גם במקפיא בקופסה אטומה וכך תהנו מנשנוש זמין בשלוף.