2.2K
גם אתם מרגישים את החשק הלא מוסבר למתוק?
כדי שתעשו את זה הכי בריא שיש,
קבלו מתכון מתוק והכי 90%10!
לבריאות!
אז מה אנחנו צריכים
1/2 1 כוסות פצפוצי אורז מלא
1 כוס קשיו
1 כוס פקאן
1 כוס אגוזי מלך
1/2 1 כוסות שיבולת שועל
1 כוס מייפל
*מומלץ להוסיף 1/2 כוס סובין שיבולת שועל או אליפסת סובין (ניתן לקנות, מצולם בסטורי)
הקישור אליו ממש כאן
1 כוס חמאת שקדים או חמאת אגוזי נמר (ניתן לקנות בחנויות טבע)
100 גרם שוקולד מריר איכותי 70%
אז מה אנחנו עושים
- הכניסו למעבד מזון את שיבולת השועל, האגוזים, הקשיו, פצפוצי האורז, סובין שיבולת שועל, מייפל חמאת שקדים / אגוזי נמר וטחנו היטב עד למרקם חלק.
- סדרו תבנית עם נייר אפייה.
- הרטיבו מעט את הידיים ושטחו על גבי התבנית את העיסה שנוצרה, כשכבה דקה ככל שתוכלו.
- כסו את התערובת בנייר אפייה נוסף ורדדו עד לקבלת שכבה אחידה.
- הוציאו בזהירות את נייר האפייה שהנחתם מעל התערובת.
- חממו במיקרו בפולסים של 30 שניות (היזהרו שלא יישרף) את השוקולד המריר.
- מזגו מעל המשטח עם התערובת והכניסו למקפיא למשך שעה וחצי לפחות.
- הוציאו מהתבנית לאחר שהתערובת קשה, חתכו לקוביות אחידות ושימרו בקופסה מותאמת למקפיא לנשנוש ב״שעת בא לי״.
- בתאבון!