ראשי ללא גלוטן חיתוכיות גרנולה ושוקולד
גם אתם מרגישים את החשק הלא מוסבר למתוק?
כדי שתעשו את זה הכי בריא שיש,
קבלו מתכון מתוק והכי 90%10!
לבריאות!
חיתוכיות גרנולה ושוקולד - מורן שטרום נטורופתית
מנות: 4 זמן הכנה:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

1/2 1 כוסות פצפוצי אורז מלא

1 כוס קשיו

1 כוס פקאן

1 כוס אגוזי מלך

1/2 1 כוסות שיבולת שועל

1 כוס מייפל

*מומלץ להוסיף 1/2 כוס סובין שיבולת שועל או אליפסת סובין (ניתן לקנות, מצולם בסטורי)

הקישור אליו ממש כאן 

1 כוס חמאת שקדים או חמאת אגוזי נמר (ניתן לקנות בחנויות טבע)

100 גרם שוקולד מריר איכותי 70%

אז מה אנחנו עושים

  • הכניסו למעבד מזון את שיבולת השועל, האגוזים, הקשיו, פצפוצי האורז, סובין שיבולת שועל, מייפל חמאת שקדים / אגוזי נמר וטחנו היטב עד למרקם חלק.
  • סדרו תבנית עם נייר אפייה.
  • הרטיבו מעט את הידיים ושטחו על גבי התבנית את העיסה שנוצרה, כשכבה דקה ככל שתוכלו.
  • כסו את התערובת בנייר אפייה נוסף ורדדו עד לקבלת שכבה אחידה.
  • הוציאו בזהירות את נייר האפייה שהנחתם מעל התערובת.
  • חממו במיקרו בפולסים של 30 שניות (היזהרו שלא יישרף) את השוקולד המריר.
  • מזגו מעל המשטח עם התערובת והכניסו למקפיא למשך שעה וחצי לפחות.
  • הוציאו מהתבנית לאחר שהתערובת קשה, חתכו לקוביות אחידות ושימרו בקופסה מותאמת למקפיא לנשנוש ב״שעת בא לי״.
  • בתאבון!

 

 

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!