ראשי ללא גלוטן חיתוכיות בננה, שיבולת שועל ושוקולד

חיתוכיות בננה, שיבולת שועל ושוקולד

by גוני
כולנו חווים את הרגעים האלה שמתעורר לנו חשק למשהו.
בדרך כלל הצעד הבא יהיה לפתוח את המקרר ובדיוק כמו שמתבוננים בתמונה לצלול לתוך חוסר אפשרויות שבעיקר מסתכם בלסגור את הפינה עם נשנוש מתוק ושוקולדי.
המתכון שלפניכם נוצר בדיוק לרגעים האלו, שתבחרו נכון ובריא.
בתאבון!
חיתוכיות בננה, שיבולת שועל ושוקולד - מורן שטרום נטורופתית
מנות: 6 זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

לתחתית -
1 בננה בשלה בינונית
1/2 כוס חמאת בוטנים טבעית (אני אוהבת את של B&D באריזה הירוקה)
1 כוס שיבולת שועל מלאה (גסה ועבה זה אותו הדבר, פשוט שם אחר…)
למילוי -
1.5 כוסות פירות יער קפואים
2 כפיות זרעי צ׳יה
1 כפית סירופ מייפל
150 גרם שוקולד מריר איכותי
1 כפית שמן קוקוס
*תבנית שקעים לפטיפורים או תבנית פשוטה שתיכנס להקפאה

אז מה אנחנו עושים

  • מעכו לתוך קערה בננה בעזרת מזלג, הוסיפו את חמאת הבוטנים ושיבולת השועל. ערבבו היטב עד לאיחוד.
  • הניחו את הבלילה בתבנית השקעים ושטחו באופן שווה.
  • הכניסו ובלנדרו את זרעי הצ’יה, המייפל ופירות היער.
  • את הבלילה שנוצרה חלקו בעזרת כפית באופן שווה בכל אחד מהשקעים בתבנית.
  • המיסו שוקולד יחד עם שמן קוקוס ושפכו מעל כל שקע בתבנית.
  • העבירו למקפיא לפחות לשעתיים, תוכלו לאכול בהנאה 2 חיתוכיות בשעת ״בא לי״.
    אין לכם תבנית שקעים? Not big deal תוכלו להשתמש בתבנית רגילה ולאחר ההקפאה, הוציאו וחיתכו כריבועים.
    שמרו לאחר מכן בהקפאה❤️

 

 

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!