ראשי ארוחות ערב חביתות ירק (עיג'ה)
מחפשים פתרון חפלפ"י לארוחת ערב?
סגרנו לכם את החיפושים!
חביתות ירק שילדים ומבוגרים אוהבים.
מינימום זמן הכנה ומקסימום טעם והנאה!
קבלו טיפ מאיתנו –
תוכלו להכין מהבלילה 2 יחידות עיג'ה בגודל מחבת מלאה ולהשתמש בהן כלאפה עם ממרח אבוקדו / דג / יוגורט 12 גרם חלבון (הוא סמיך כגבינה) / טחינה וסלט ירקות קצוץ בפנים.
או להשתמש בעיג'ה במקום אצה עם מילוי ביצה קשה ומקלות ירקות.
לגלגל כמו שטיח באופן אדוק ולחתוך עם סכין כרול ל 8 חתיכות.
בתאבון!
חביתות ירק (עיג'ה) - מורן שטרום נטורופתית
מנות: 1 זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

3 ביצים (2 חלמון, 3 חלבון)
1 תפוח אדמה מגורר בפומפיה
1 צרור פטרוזיליה קצוצה (ללא שליש תחתון)
1 כף קמח שיבולת שועל או קינואה
ממש מעט עלי סלרי קצוצים
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור

אז מה אנחנו עושים

  • הכניסו לקערה תפו"א מגורר בפומפייה.
  • הוסיפו ביצים ופטרוזיליה קצוצה.
  • הוסיפו את הקמח שבחרתם, את עלי הסלרי ואת התיבול.
  • ערבבו את כל המרכיבים יחד והניחו בצד.
  • חממו מחבת עם מעט שמן זית.
  • סחטו את הנוזלים מהבלילה שהכנתם.
  • קחו כף מהבלילה והניחו במחבת עד שמוכן.
  • שיהיה בתאבון!

 

 

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!