5.9K
מחפשים פתרון חפלפ"י לארוחת ערב?
סגרנו לכם את החיפושים!
חביתות ירק שילדים ומבוגרים אוהבים.
מינימום זמן הכנה ומקסימום טעם והנאה!
קבלו טיפ מאיתנו –
תוכלו להכין מהבלילה 2 יחידות עיג'ה בגודל מחבת מלאה ולהשתמש בהן כלאפה עם ממרח אבוקדו / דג / יוגורט 12 גרם חלבון (הוא סמיך כגבינה) / טחינה וסלט ירקות קצוץ בפנים.
או להשתמש בעיג'ה במקום אצה עם מילוי ביצה קשה ומקלות ירקות.
לגלגל כמו שטיח באופן אדוק ולחתוך עם סכין כרול ל 8 חתיכות.
בתאבון!
אז מה אנחנו צריכים
3 ביצים (2 חלמון, 3 חלבון)
1 תפוח אדמה מגורר בפומפיה
1 צרור פטרוזיליה קצוצה (ללא שליש תחתון)
1 כף קמח שיבולת שועל או קינואה
ממש מעט עלי סלרי קצוצים
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
אז מה אנחנו עושים
- הכניסו לקערה תפו"א מגורר בפומפייה.
- הוסיפו ביצים ופטרוזיליה קצוצה.
- הוסיפו את הקמח שבחרתם, את עלי הסלרי ואת התיבול.
- ערבבו את כל המרכיבים יחד והניחו בצד.
- חממו מחבת עם מעט שמן זית.
- סחטו את הנוזלים מהבלילה שהכנתם.
- קחו כף מהבלילה והניחו במחבת עד שמוכן.
- שיהיה בתאבון!