את הקייל יצא לכם להכיר?
ידעתם שהוא נחשב למזון על?
עשיר בוויטמינים ומינרלים ומשתייך למשפחת הכרובים!
יצרנו עבורכם מתכון מושלם לארוחת החג ולכל ימות השבוע.
מתכון קליל, מלא בבריאות ומרשים.
שיהיה לנו חג שמח ושנה בריאה וטעימה!
אז מה אנחנו צריכים
500 גרם קוביות דלעת
½ כוס כרוב סגול
10 עלי קייל ארוכים
12 יחידות פקאן שלם
1 כף שמן זית (לציפוי קוביות הדלעת)
½ כפית מלח
2 כפות שמן זית
½ כוס תפוז סחוט או לימון
אז מה אנחנו עושים
הכניסו לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות, למשך 25 דקות בתוכנית צלייה או גריל את קוביות
הדלעת. הקפידו לשמור על שכבה אחת אחידה.
הברישו בשמן זית את קוביות הדלעת כל 10 דקות.
גררו בקולפן ייעודי או חתכו דק דק את הכרוב הסגול.
הרכבת המנה:
סדרו כזר על מגש שטוח את עלי הקייל, הניחו מעליהם כתפזורת את קוביות הדלעת
והפקאן. הוסיפו את רצועות הכרוב הסגול בסגנון ״FREE STYLE״
ערבבו בקערית נפרדת את שמן הזית, התפוז / לימון, והמלח ומזגו מעל הסלט – ככה פשוט,
90%10.