ראשי ארוחות בוקר גלידת אבוקדו

גלידה בצבע ירוק לרוב תיהיה גלידת פיסטוק..

אנחנו בקליניקת 90%10 אוהבות לשבור מוסכמות ולצאת מהקופסא!

לכן, יצרנו עבורכם את המתכון המיוחד והטעים שלפניכם –

גלידת אבוקדו!

גלידת אבוקדו - מורן שטרום נטורופתית
מנות: 5 זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

  • 1 אבוקדו שלם
  • 1 כוס קרם קוקוס
  • 1 כף דבש

אז מה אנחנו עושים

  • הכניסו לבלנדר את האבוקדו, קרם הקוקוס והדבש וערבבו עד שמתקבלת עיסה חלקה.
  • הכניסו למקפיא ל 4 שעות לפחות עד שמתיצב.
  • טיפ מאיתנו - תוכלו להכניס את הבלילה לתבנית קרח או לתבנית פרלינים ולנשנש ביסים קטנים ומקררים בשעת "בא לי".
  • כמות לשעת "בא לי" - 1/4 מהמתכון.

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!