2.9K
גלידה בצבע ירוק לרוב תיהיה גלידת פיסטוק..
אנחנו בקליניקת 90%10 אוהבות לשבור מוסכמות ולצאת מהקופסא!
לכן, יצרנו עבורכם את המתכון המיוחד והטעים שלפניכם –
גלידת אבוקדו!
אז מה אנחנו צריכים
- 1 אבוקדו שלם
- 1 כוס קרם קוקוס
- 1 כף דבש
אז מה אנחנו עושים
- הכניסו לבלנדר את האבוקדו, קרם הקוקוס והדבש וערבבו עד שמתקבלת עיסה חלקה.
- הכניסו למקפיא ל 4 שעות לפחות עד שמתיצב.
- טיפ מאיתנו - תוכלו להכניס את הבלילה לתבנית קרח או לתבנית פרלינים ולנשנש ביסים קטנים ומקררים בשעת "בא לי".
- כמות לשעת "בא לי" - 1/4 מהמתכון.