ראשי ללא גלוטן גבינת קשיו טבעונית

יש יותר כיף מלהכין מתכון אחד ולקבל 3 מתכוני בייביז שלו???

אז קבלו מתכון לגבינת קשיו טבעונית שנכין ממנה בעצם, 3 סוגי גבינות טבעוניות ומתובלות טטטעים!

מנות: 1 זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

400 גרם קשיו טבעי

1 כפית מלח

4-5 טיפות מיץ לימון טרי

לתיבול:

גבינת מטבל:

כפית פפריקה

חצי כפית אבקת שום

גבינה ירושלמית:

כפית וחצי תערובת זעתר

גבינת פיצה:

כף אורגנו

אז מה אנחנו עושים

1. משרים את הקשיו למשך 6 שעות בצנצנת עם מים (וודאו שהמים עוברים את הקשיו ב3 ס״מ).

2. סננו ממים והכניסו לבלנדר יחד עם כוס מים נקיים, המלח והלימון.

3. טחנו היטב, עד לקבלת מרקם אחיד וקטיפתי.

4. זהו, מוכן. חלקו את התערובת ל3 צנצנות.

5. תבלו בכל צנצנת את הגבינות, סגור היטב ושמרו במקרר עד 5 ימים.

בתיאבון!

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!