יש מאכלים שתמיד מחזירים אותי למקומות מרגשים
בוואריה זה אחד מהם.
בוואריה בעיניי זה קינוח משפחתי, כזה שאוכלים אחרי בילוי עם הילדים והולכים לישון עם חיוך על הפנים מרוב כמה שהיה טעים.
יצרנו עבורכם מתכון נוסטלגי לבוואריה טבעונית!
בתאבון
אז מה אנחנו צריכים
קרם קוקוס
1 כף סוויטנגו
1 ו ¾ כוס מים
6 כפות קמח טפיוקה
קוקוס טחון (לקישוט מעל)
לרוטב:
100 גרם שוקולד מריר איכותי
אז מה אנחנו עושים
בסיר קטן שפכו קרם קוקוס והדליקו את האש
הוסיפו כוס מים וערבבו היטב בעזרת מקציף ידני
הוסיפו את הסוויטנגו והמשיכו לערבב למשך 3 דקות
בקערה נפרדת, מזגו ¾ כוס מים ואת הטפיוקה וערבבו היטב כך שלא יהיו גושים
שפכו את התערובת שנוצרה בקערה לתוך הסיר וערבבו היטב עד שהתערובת בסיר מסמיכה
מזגו את הבלילה שנוצרה לכלים מתאימים וצננו במקרר
לרוטב:
חממו בסיר או במיקרו 100 גרם שוקולד מריר איכותי וערבבו היטב
שימו לב להיזהר לא לשרוף
לאחר שהסמיך הורידו מהאש וצננו עד לקירור מוחלט
להגשה שפכו כפית מהרוטב ופזרו כפית שבבי קוקוס טחון ואיכלו בהנאה
לבריאות!