3.7K
זאת לא הכמות, זאת כמובן האיכות!
ולפעמים ארוחת ערב יכולה להיות דבר קליל, כזה שלא דורש מאמץ, אבל סוגר פינה.
חלבון, שומן נוגד דלקת, פחמימה איכותית מירק, סיבים תזונתיים ונוגדי חמצון… you name it – יש פה הכל!
אז מה אנחנו צריכים
מלפפון אחד בינוני ישר
טונה (ממליצה לכם על טונה בצנצנת זכוכית)
1 כף יוגורט
1/2 אבוקדו
1 עגבניה קטנה
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
אז מה אנחנו עושים
חצו את המלפפון לאורכו ובעזרת כפית הוציאו את הגרעינים לכל אורכו, כך תיווצר לכם ״בירת מלפפון״ למילוי.
בקערית 1 - ערבבו את הטונה עם היוגורט ותבלו במלח ופלפל.
בקערית 2 - קצצו את העגבניה, מעכו את האבוקדו, תבלו במלח ופלפל וערבבו היטב.
מלאו חצי ״סירת מלפפון״ בבטונה ובשני את האבוקדו.
זהו, ככה פשוט 90%10.