מי לא צריכה Detoxing אחרי כל ארוחות החג האלה?
מתוך ערכת ספרי התזונה ״פשוט לאכול – ספרי תזונה לשינוי DNA תזונתי״,
ההשראה ממתכוני All in בערכת הספרים פשוט לאכול.
לסרטון הכנה של המתכון לחצו כאן.
אז מה אנחנו צריכים
שומן; כפית שמן זית
חלבון; ביצה אחת
פחמימות איכות; כף אפונה ירוקה עדינה קפואה
2 מדליוני תרד קפואים
2 גבעולי בצל ירוק
1/4 פלפל ירוק חריף
חופן פטרוזיליה
מיני פיתת כוסמין
1/2 גביע יוגורט טבעי
חופן נבטי חמנייה
מלח ופלפל שחור
אז מה אנחנו עושים
1. מחממות את שמן הזית
2. מבינות שעם ילדים בבית, זמן הוא משאב הכי יקר שיש ולכן גוזרות עם מספריים את הבצל והפטרוזיליה.
3. מוסיפות את האפונה והתרד.
4. מרכזות בפינת המחבת ומעל מוסיפות את הביצה.
5. פותחות עם היד את הפיתה ומוסיפות אותה בפינה השניה של המחבת.
6. הופכות את הפיתה, מכבות את האש ומוסיפות מעל את היוגורט ונבטי החמנייה.
מה יוצא לנו מזה 90%10?
חצי מכמות הסיבים המומלצת ליום!
20 גרם חלבון מלא ואיכותי!
50,453 יחידות orac!!! שהנתון הקטנצ׳יק הזה הופך את ארוחת הבוקר שלנו ל super foodit מטורפתתת!