אם הייתי יכולה לתאר עד כמה שאני אוהבת את המתכון הבריא והפשוט הזה, זה בטח היה מלווה באישור כל החברים שטעמו והכניסו אותו לתפריט הדיאטה שלהם באופן קבוע.
הוא מתכון טבעוני, מתכון קל להכנה, שחתיכה ממנו קודם כל עושה חגיגה בפה ונעים בחך, אבל בעייני הכי הכי חשוב וחלק מהחוויה היא בעובדה שהוא מתפרק ומתפצפץ בתוך הפה. אני אוהבת למזוג אותו לצלחות עוד לפני שהוא מספיק להתקרר ולהתגבש.
אבל לפני הכל, מנה ממנו יכולה להיות כארוחת בוקר או ערב מתוקה וכל כך מתאימה לעכשיו.
רוצים לראות את סרטון ההכנה שלו? לחצו פה
אז מה אנחנו צריכים
1/2 1 כוסות קינואה (לא מבושלת)
1/2 כוס זרעי צ׳ייה
כוס אננס חתוך לקוביות
2 כוסות חלב מהצומח (אני השתמשתי בחלב שיבולת שועל בטעם אגוזי לוז, של אלטרנטיב, הוא מדהים בעייני)
1/2 כוס מייפל
1/4 כפית נוזל וניל איכותי
קורט קינמון
אז מה אנחנו עושים
חממו תנור ל-180 מעלות בתוכנית אפייה.
ערבבו ישירות לתוך התבנית אפייה את הקינואה, הצ׳ייה, החלב, האננס, המייפל, הווניל והקינמון וערבבו בפשטות עם מזלג.
הכניסו לאפייה בתנור למשך 45 דקות.
הוציאו ואפשרו למאפה הקינואה אננס להתקרר מעט.
טיפ להגשה:
חיתכו ריבועים בגודל 4*4 ס״מ, הגישו מצלחת עם כף יוגורט איכותי מעל.