2.7K
לפעמים מתחשק דווקא מלוח.
אם אפשר לוסיף לזה קראנצ׳י וקריספי אז בכלל…
אתם איתי בוויב?
אז קבלו מתכון פשוט ובריאנ שיספק לכם את כל זה.
אז מה אנחנו צריכים
2 פילטים של אינטיאס כבוש בשמן, ללא תיבול (תהיו מופתעים, אבל ניתן למצוא אותם בקלות בכל חנות דגים)
1 בצל ירוק (רק החלק הירוק)
1/2 בצל סגול
1/2 כפית מלח
7 גרעיני בהר (פלפל אנגלי)
1/2 כפית פלפל שחור גרוס גס
3/4 כפית שטוחה של טימין או נענע מיובשים
אז מה אנחנו עושים
סננו את האינטיאסס משמן (אל תשטפו את הדג, המים הורסים אותו), חיתכו לרצועות והניחו בקערה.
חיתכו לרצועות וטבעות דקות את הבצל הירוק והסגול והוסיפו לקערה.
הוסיפו את התבלינים, ערבבו היטב והגישו.
מומלץ מאוד על פרוסת חלה שווה, דקה וקריספית.
ניתן לשמור עד שבוע במקרר.